• Massey Ferguson MF 8600 traktor

  Massey Ferguson MF 8600 traktor A Massey Ferguson MF 8600-as traktor nyilvánvalóan modern, dinamikus megjelenésű, ami ellensúlyozza a roppant szerkezetből adódó, robusztus hatást. A traktor szívét egy erős, hathengeres AGCO…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

MASSEY FERGUSON 3600 Nagyobb magasabb teljesítmény, kényelmi színvonal, gyorsabb munkavégzés

Az új MASSEY FERGUSON 3600-as traktor bizonyítéka a MASSEY FERGUSON formatervező mérnökeinek az innovációban és a részletekre fordított figyelem terén megnyilvánuló elismertségének. Az új, rendkívüli hatékonyságú traktor motorokkal, a szélesebb, kényelmesebb fülkével, a kiemelkedően jó kormányozhatósággal és a finom, modern vonalvezetéssel ezek a traktorok új etalont teremtenek ebben a fontos piaci szektorban.

MF 3600 - Citius

Az 58-tól 100 LE-ig terjedő teljesítménytartományban a modern, háromhengeres SISU dízelmotorok a már bizonyított megbízhatóságot ötvözik az üzemeltetés hatékonyságával és a legújabb emisszió-csökkentő technológiával..

Kverneland PB / RB

Hatalmas területteljesítmény

Sok tekintetben a félig-függesztett Kverneland Vari-Width® ekék megelőzték a korukat és olyan kívánalmaknak tettek eleget, amelyek más ágyekéknek és váltvaforgató ekéknek elérhetetlen volt eddig. A gazdálkodóknak nagy teljesítményű munkagépekre van szükségük a jövőben, amelyek nagyobb területet kevesebb idő alatt tudnak megművelni és kevesebb üzemeltetési költséggel. A nagy teljesítményüknek és a különböző talajtípusokhoz való kiváló alkalmazkodóképességüknek köszönhetően, ezen ekék könnyedén megfelelnek a gazdálkodók igényeinek. Mindezen igényeket figyelembe vették a tervezőmérnökök, amikor a Kverneland Vari-Width® ekék a tervezőasztalra kerültek. A két modell közti különbség, hogy a PB eke a jól ismert és bevált laprugós ekefej biztosítással-, míg az RB eke egyenkénti nyírócsavaros biztosítással – szerelt, az esetenként felbukkanó akadályok átvészelésére.

Kverneland EO / LO függesztett válvafargató eke

4-7 fejes függesztett váltvaforgató eke – a költséghatékony és nagy teljesítményű munkagép

Több, mint 100 évvel ezelőtt a Kverneland elkezdett ekéket gyártani a legszigorúbb követelményeknek megfelelően, kombinálva forradalmi ötletekkel a hatékony üzemeltetés, alacsony karbantartási igény és a nagy teljesítmény érdekében. Ez a teljesen új fejlesztésű tarlón és barázdában járó függesztett eke irigylésre méltó tulajdonságokat kínál a gazdálkodók részére. A Kverneland EO / LO váltvaforgató eke fő tulajdonságai közé tartozik a párhuzamos-felfüggesztési rendszer, amely hidraulikusan mozgatja az ekét az egyensúlyi helyzetbe a sima átfordítás elérésére. Ez az ötletes megoldás megelőzi a káros erőhatások jelentkezését az eke felöl a traktor függesztő-karjain. A rendszer olyan hatékonyan működik, hogy a 7 fejes EO/LO Kverneland eke átfordításához semmivel sem kell több erő, mint a 4-5 fejes Kverneland eke működtetéséhez.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap