• Köckerling Vario kultivátor

  Köckerling Vario kultivátor Nehéz szántóföldi mulch kultivátor VARIO 8-késgerendelyes a maximálisan eredményes munkákhoz Az optimális szalmaelosztás és bekeverés döntő fontossággal bír a stabil hozamhoz mulch vetésnél. A hagyományos…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

Az eredmény számít

Minden mezőgazdasági termelés csúcspontja a lehető legmagasabb hozam betakarítását megcélzó aratás. Az időjárástól való nagymértékű függés, a rugalmas vállalati tervezés lehetősége és a függetlenség a legfőbb okai annak, hogy sok üzemvezető egy saját tulajdonú kombájn mellett dönt. Napjainkban egyre több üzem használ közösen egy kombájnt - a terményben eltöltött lehető legtöbb üzemóra kihasználása miatt - gazdaságos gépet. A CLAAS MEGA teljes mértékben kielégítik napjaink gazdáinak a kombájnokkal szemben támasztott valamennyi követelményét. Ez a kombájn éppen a nagy teljesítménye, sokoldalúságuk és a kevés karbantartásigénye miatt gazdaságos. Ideális gép bármely terményfajta betakarításánál.

Vágóasztal

A tiszta vágás felér egy fél aratással

A Magyarországon készülő CLAAS vágóasztalok már-már legendásnak mondhatók. Világszerte szinte minden elképzelhető körülmény között kiválóan bizonyítottak. Mivel szélsőséges munkakörülményre és a termények legszélesebb választékára tervezték, egyaránt otthonosan mozognak a hosszúszárú összecsomósodott rozsban vagy a fekvő borsóban, és mindig hatékonyan és tiszta tarlóval aratnak. A MEGA sorozat 3,90 métertől 9,00 méteres munkaszélességig rendelkezik gabonaasztalokkal és hozzá repceadapterrel. További alternatívát nyújt a 4,5 m-es összecsukható vágóasztal és a repceadapter 4,50 m-6,60 m-ig. Az egyenletes terményáram a nagy teljesítmény kulcsa.

Pöttinger SERVO 25 A KEZDŐ KATEGÓRIA

A stabil könnyűsúlyú - Pöttinger SERVO 25 eke

SERVO 25 eke függesztő szerkezet: A kovácsolt, formára préselt elem a fordítótengely alatt folytonos.
A kétszeresen ható, elzáróblokkos fordítóhenger sorozatszerűen kapható, szántás közben a tömlők nyomásmentesek. A Pöttinger SERVO 25 három felső függesztőkar pozícióval rendelezik, ebből az egyik hossz-lyuk, a gyorsabb behúzáshoz és az alsó függesztőkar szabályozáshoz.
Az eke függesztőtengelye 2-es kategóriás, kérésre 3-as kategóriás eke függesztőtengellyel is kapható. A folytonos függesztőtengely négyszeresen állítható és elfordulás ellen biztosított. A SERVO 25 eke mindíg megfelelő helyzetben van a vontatón és optimális a kiemelési magassága.

Pöttinger SERVO 25 - Fordítótest és fordítótengely

A SERVO 25 fordítótengelye 80 mm átmérőjű, tömör tengely. Az eke kúpgörgős csapágyait koronás anya feszíti.

TRIATHLON kultivátorkéses vetőgép

Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, sok üzemanyagra van szükségük és a beszerzési áruk elég drága. A TRIATHLON ezzel szemben egyszerűsége és kompakt szerkezete által megnyerő. Könnyed szerkezet, üzemanyagtakarékos, nagy a kopásállósága, egyúttal univerzálisan használható a szántáson és a mulchhvetésnél is. A kevesebb persze néha több!

Vető-kultivátorkés csoroszlyák

A késcsoroszlyák 4-soros elhelyezése által 16,6 cm a sortávolság. A 70 X 12 mm anyagvastagságú rugós kések formatartóak valamint épp ezért kevés a rezgésük. Ez egyenletes vetésmélységet biztosít.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap