• Claas Lexion 580 570 kombájn

  Claas Lexion 580 570 kombájn A JÖVŐ NEMZEDÉKE: LEXION 580/570 A növekvő globalizáció és az agrárpolitika egyre szélesedő liberalizációja megköveteli a termelésben a költségek tartós csökkentését. A CLAAS legkorszerűbb betakarítási…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

A Sampo Rosenlew 2000-es sorozat

A Sampo Rosenlew kombájn-ok legnépszerűbb tagjai a 2000-es sorozat gépei, melyek már több mint 15 éve van jelen a piacon, és világszerte működnek még a legkülönlegesebb termények betakarítására is. A világ minden pontjából érkező visszajelzések segítettek a kombájn-ok kifejlesztésében, amik ezáltal még változatosabbakká, megbízhatóbbakká váltak.

Sampo 2000 kombájn - 4 alapmodell, az optimális választás

A 2000-es sorozatból két kombájn 4 hengeres, és két Sampo 2000-es kombájn 6 hengeres motorral kerül szerelésre. A cséplőszerkezet szélessége 112 cm mindegyik modellen. Az alap kombájn-ok sorát az SR2035, SR2045, SR2065, és az SR2085TS modellek alkotják. A Sampo Rosenlew kombájn vágóasztal szélessége 3.1 métertől egészen 4.8 m-ig terjedhet.

NEW HOLLAND T6000 ELITE: TELJESÍTMÉNYRE TERVEZVE.

A New Holland T6000 Elite traktorok a modern mezőgazdasági gépgyártás legmagasabb szintjét képviselik. A fejlett négyhengeres, közös nyomócsöves üzemanyag rendszerrel ellátott motoroknak köszönhetően ezek a traktorok rendkívül alacsony fogyasztásúak. A Motorteljesítmény Vezérlés funkció megnöveli a motor teljesítményét a TLT-vel végzett munkák és közúti szállítás esetén a kimagasló teljesítmény és termelékenység érdekében. Az Elite traktorok gazdag felszereltsége magába foglalja az egyedülálló 40 km/h maximális menetsebességet biztosító 16x16-os Electro CommandTM fél-powershift sebességváltót. Az Actív Electro CommandTM sebességváltó az Aktív Közúti és Aktív Szántóföldi üzemmóddal a legigényesebb vásárlók számára készült. A tágas HorizonTM kabin alá szerelt Comfort RideTM kabin rugózás a TerraglideTM rugózott mellső híddal vagy a szűk fordulókat biztosító SuperSteerTM mellső híddal minden igényt kielégít. A traktorok rendelhetők a szuper gyors Fast SteerTM gyorskormányzás rendszerrel és pótkocsi légfék rendszerrel is.

NAGYOBB VÁLASZTÉK, TELJESÍTMÉNY ÉS HATÉKONYSÁG

A New Holland T4000-es traktormodellek széles felszereltség választékkal rendelhetők a legváltozatosabb végfelhasználói igényeknek való megfelelés érdekében. Először is 65, 78, 86 és 97 lóerős tiszta, a Tier III-as károsanyag kibocsátási előírásokat teljesítő, négyhengeres motorok közül lehet választani. Továbbá a traktorok rendelhetők nyitott kezelőtérrel vagy zárt vezetőfülkével, két kerék hajtással vagy összkerékhajtással. Kivételes manőverező képességet szeretne? Rendkívül szűk fordulási sugarat biztosító SuperSteerTM hajtott mellső híd rendelhető az összes nyitott kezelőtérrel és DeLuxe kabinnal felszerelt modellre, akár a T4050 modell esetében is. Ezután válasszon a sebességváltók közül, amely lehet a 16x16-os Shuttle CommandTM sebességváltó, a 32x16-os Split CommandTM sebességváltó, 16x16-os Powershuttle sebességváltó és a 32x16-os Dual CommandTM sebességváltó 30 vagy 40 km/h maximális menetsebességgel. 0,7 km/h-nál kisebb menetsebesség szükséges? Nem probléma. Rendelje a sebességváltót mászófokozat csomaggal, amely akár 0,2 km/h menetsebesség beállítását is lehetővé teszi. Ez csak az eleje annak, amit egy New Holland T4000-es kínálhat. A portömített Blue kabin klímaberendezéssel és aktívszén szűrővel lehetővé teszi a munkavégzést szennyezett körülmények között is. A gyári felszerelésű mellső 3-pont és TLT tovább növeli a sokoldalúságot.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap