• Case IH JX Maxxima traktor

  Case IH JX Maxxima traktor BÁRMILYEN ALKALMAZÁSBAN VERHETETLEN Kitűnő kilátás. A könnyen áttekinthető belsejű, fémkeretes biztonsági kabin a mesterien elhelyezett kezelőszervekkel és az opcióként rendelhető égkondicionálóval ideális azon gazdálkodók számára,…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

Három-gerendelyes CLC pro kultivátor

Az új merev-vázas CLC pro kultivátor 3.0-3.50-4.00 méteres munkaszélességgel és 5-30 cm munkamélységgel áll a gazdálkodók rendelkezésére. A 3.0 méteres CLC pro egyengető tárcsával és hengerrel tökéletesen illeszkedik a 88/120 KW/LE-s traktorokhoz, mert a tömege nem több, mint 1860 kg. Különböző típusú kapák és kapabiztosítások is rendelkezésre állnak, mint pl.: nyírócsapos- vagy a jól ismert Kverneland laprugós kapabiztosítás. A kapák karbantartás-mentesek és képesek 20 cm oldalirányú kitérést tenni, mindenféle deformáció nélkül a különleges hőkezelési technológiának köszönhetően. A gyors kopóbetét cserélhetőséget (Quicklock) biztosító rendszer, öt különböző kapatestet ajánl, mindig az adott munkának megfelelően. Négy különböző elmunkáló eszköz áll rendelkezésre a különböző igények kielégítésére.

TUCANO - Egyéni, mint az Ön igényei.

Minden mezőgazdasági üzem más és más szerkezettel, méretekkel és előnyökkel rendelkezik, amelyek újra és újra egyedi kihívások elé állítanak. Bérvállalkozók, nagyüzemek és a gazdák igényei között gyakran hatalmas különbségek vannak. Mostantól mindezeket a különféle elvárásokat ezután egy gép is képes kielégíteni!

A TUCANO. Fedezze fel új megoldásait

A CLAAS rugalmasságban, sokoldalúságban újat alkotott, amely kifogástalanul kielégíti bármilyen üzemméret minden igényét. Biztosak vagyunk benne, hogy a TUCANO tökéletesen illik az Ön jövőjébe is.

A családtag. TUCANO

Példaképe a "nagy testvér". A TUCANO-ban a CLAAS a csúcskategória számos elismert fejlesztését hatékonyan alkalmazta és ezzel egy új kategóriát teremtett: egy prémiumkategóriát a középkategóriában. A TUCANO a LEXION-hoz hasonlóan megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az ergonómikus vezetőfülkébe többfunkciós kezelőkar került beépítésre. A logikusan egységesített és kibővített adapter kínálat - mint például a nagy teljesítményű VARIO vágóasztal - a kiváló APS- cséplőrendszer és számos egyedi megoldás tartozik hozzá. A betakarítás specialistájaként ismert CLAAS a TUCANO modellel egy csúcsterméket kínál a mezőgazdaság számára, amely gazdaságosságával, teljesítményével tökéletesen beillik a CLAAS család tagjai közé.

Innováció a nagyobb termelékenység szolgálatában

A 4. generációs Fendt Vario 200 - számos elismerés mellett a Fendt Vario 200 traktorok kiérdemelték 2003-ban az év speciális traktorának, 2004-ben az év kompakt traktorának járó díjakat. A professzionális szőlő- és gyümölcstermesztésben, illetve a speciális kultúrákban egyre tovább emelkednek a technológiával szemben támasztott elvárások, különösen az egyre népszerűbb idő- és költségtakarékos gépkombinációk használata.

Ebben az összefüggésben a kiváló vezetési- és munkakényelem éppolyan mérvadó, mint a kulcspontnak számító nagy teljesítményű és sokoldalú hidraulika rendszer. Ugyancsak újdonságnak számít a világszerte egyedülálló első tengelyrugózás. A Fendt az egyedüli olyan traktorgyártó, amely ilyen léptékű haladást tudhat a háta mögött. A teljesítményosztály talán legkiválóbb munkakörnyezetével rendelkező, iránymutató konstrukció, a díjjal is jutalmazott high-tech hidraulika, vagy a lenyűgöző fordulékonyság is további olyan innovációk, melyek megkönnyítik az Ön munkáját.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap