• John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

Az AMAZONE UX permetezőgép sorozat ütőképes, kompakt vontatott permetező srozat a permetezőgépek specialistájátol a következő jellmzőkkel: csekély súly és alacsony súlypont, amellyel biztonságosan és gyorsan haladhatunk közúton, kényelmesen, tökéletesen és gyorsan adagolhatunk. UX Special permetezőgépek egyetlen szivattyúberendezéssel: AMAZONE UX 3200 4200 Special, 15 - 28 méteres szórókerettel. UX Super permetezőgépek kettős szivattyúberendezéssel: AMAZONE UX 3200 Super, 18 - 36 méteres szórókerettel, AMAZONE UX 4200, 5200,6200 Super, 18 - 40 méteres szórókerettel.

NEW HOLLAND CR: A TISZTA ROTOR KOMBÁJN

Felülmúlhatatlan áteresztőképesség

Egyetlen kombájn teljesítménye sem hasonlítható össze az New Holland CR modellekével. A New Holland CR kombájn által feldolgozott termény mennyisége egyszerűen lélegzetelállító. Az igazi rotorkombájn nem ismer kompromisszumokat. A teljes cséplést és leválasztást két, egymással szemben forgó rotor és az alattuk elhelyezett nagyméretű cséplőkosár végzi. A tiszta rotoros technológia kíméletes technológiája összehasonlíthatatlanul kimagasló szem- és szalmaminőséget biztosít hihetetlen teljesítmény mellett.

Zedelgem-ből

100 évvel ezelőtt 1906-ban Leon Clays megépítette első cséplőgépeit a belgiumi Zedelgemben. 1952-ben elkészült az első európai önjáró betakarítógép. Ma Zedelgem a “New Holland betakarítógépek kiváló központja”. Az új New Holland CR modelleket ebben a nagy teljesítményű gyártóközpontban építik kiválasztott emberek, akik tudják, hogy mit jelent a teljes vásárlói elégedettség a betakarítási teljesítmény és az üzembiztosság tekintetében egyaránt.

KÜHNE VÁLTVAFORGATÓ EKÉK: KVE, VFK

A KVE típus tagjai 2, 3 illetve 4 ekefejes függesztett kivitelű váltvaforgató ekék. Típustól függően laza és középkötött talajok középmély szántására alkalmasak. Az ekék kombinált kerékkel szereltek, amely egyrészt - szántás közben - a munkamélység beállítására szolgál, másrészt - szállítási helyzetbe állítva - a transzportkerék szerepét tölti be. A közúti szállítás során az eke súlyának jelentős része a kombinált kereket terheli, amely a traktor hidraulika rendszerét nagymértékben tehermentesíti.

A vonóhorgon mért egy eketestre jutó vontatási teljesítmény max. 23 kW (31 LE). Az eketestek nagy osztástávolsága, valamint a felszerelt beforgató lemezek jelentős tömegű szerves anyag leforgatását teszik lehetővé.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap