• Kverneland ED LD eke

  Kverneland ED LD eke Kverneland ED/LD Kiváló robosztusság / súly arány Mindkét modellt alacsony költségű szántásra tervezték, közép-kötött és kötött talajokon. Az ED/LD ekék „gerincét” a különösen szívós, hőkezelt…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

LAVERDA REV kombájn

Tudás és technológiai fegyelem, az utóbbi több mint évszázados múlt teszi a Laverdát a világ egyik legképzettebb gabonakombájn gyártójává: ezt olyan vásárlóközönség támasztja alá akik minden szempontból lojálisak a Laverda magas minőségéhez és megbízhatóságához valamint azok, akik értékelik a folyamatos fejlődést, fejlesztést a különböző sorozatoknál. Ezért volt a Laverda sokáig viszonyítási alap a mezőgazdasági gyártók közötti összehasonlításnál. Ez eredményes megoldások és gyári háttér támogatással érik el még a speciális igényeket kielégítő gépeknél is.

A jó teljesítményhez kiváló vágóasztal szükséges

Minden REV sorozatú gép alapfelszereltségéhez tartozik a TERRA CONTROL magasság szabályzó rendszer, melynek segítségével még egyenetlen talajfelszín esetén is állandó a vágási magasság. A motolla dupla oldalsó csillag kialakítása és az erős, fogakat tartó rudak hibamentes betakarítást és etetést biztosítanak még megdőlt gabona esetén is. Az alternáló kasza kiváló hatásfokkal dolgozik köszönhetően a nagy hajtási fordulatszámának és az egyedülálló öntisztító rendszerének.

John Deere 8R a teljesítmény megtestesítője

A látóhatárig elterülő hatalmas földterületek megműveléséhez egy olyan traktorra van szüksége, amely kimagasló teljesít­ménnyel és sokoldalúsággal segíti a munkafolyamatokat. A traktornak emellett rendkívül kényelmesnek és hatékonynak is kell lennie, hogy ön friss és teljesítőképes maradhasson Ezért itt az ideje, hogy megismerkedjen a John Deere új, 8R szériájú traktoraival. Hatalmas vonóerejük és a könnyű ke­zelhetőséget biztosító technológiai megoldásaik bizonyítják, hogy milyen magas szintre fejlődött a mérnöki leleményesség a nagytraktorok fejlesztésének területén. A 8R és a 8RT széria traktorai minden eddiginél gyorsabbak és kényelmesebbek - a szántóföldön és a közúton egyaránt. Egyesítik a szinte tökéletes megbízhatóságot a csúcstechni­kával, hogy megfeleljenek az Ön valódi igényeinek. A magas színvonalú kezelhetőség és a kivételesen nagy vontatási teljesítmény lehetővé teszik, hogy kisebb erőfeszítéssel több munkát végezzen el. A tágas és komfortos traktor fülkében kényelmesen elhelyezkedve emelheti új szintre a teljesítőképességet. Ha dolgoznia kell, válassza a teljesítmény megtestesítőjét a John Deere 8R traktort.

Az AMAZONE UX permetezőgép sorozat ütőképes, kompakt vontatott permetező srozat a permetezőgépek specialistájátol a következő jellmzőkkel: csekély súly és alacsony súlypont, amellyel biztonságosan és gyorsan haladhatunk közúton, kényelmesen, tökéletesen és gyorsan adagolhatunk. UX Special permetezőgépek egyetlen szivattyúberendezéssel: AMAZONE UX 3200 4200 Special, 15 - 28 méteres szórókerettel. UX Super permetezőgépek kettős szivattyúberendezéssel: AMAZONE UX 3200 Super, 18 - 36 méteres szórókerettel, AMAZONE UX 4200, 5200,6200 Super, 18 - 40 méteres szórókerettel.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap