• Kverneland PN RN eke

  Kverneland PN RN eke Kverneland PN/RN Váltvaforgató eke, gerendely melletti farkerékkel és mechanikus fogásszélesség állítással Robosztus, félig-függesztett váltvaforgató eke, gerendely melletti mélységhatároló – és szállító kerékkel és mechanikus fogásszélesség…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

A Köckerling ULTIMA vetőgép univerzálisan felhasználható mind a szántáson, mind a mulcsban, és a NO-TILL vetésben. Optimális magtömörítés minden ULTIMA vetőgéppel az elől futó mélységállító támkerék és a hátsó STS henger által. Köckerling-töl megszokott precíz vetésmélységtartás, a vetőcsoroszlyánkénti mélységhatárolás által. Vetéstechnikában verhetetlen a Köckerling ULTIMA, RAUCH pneumatikus vetőegység adagolószerkezettel és a 3-6m-es vetőgépeknél 3000lit, valamint a 8m-es vetőgépnél 4000lit. magtartállyal, TLT csonkra dugható hidraulika szivattyúval, a hidraulikus ventillátorhajtáshoz, hátsó fellépőlépcső a a vetőgép magtartályának feltöltéséhez, világitás és vészjelző táblák, mehanikus hektárszámláló az adagolószerkezeten, hidraulikus nyomjelző fogazott tárcsákkal, magtartály töltésjelző, ventillátorhajtás felügyelet, STS henger 530mm átmérővel, és magtakaró gereblyesorral, vetőaggregát laprugózású késcsoroszlya hidraulikus munkahengerrel a vetésmélység szabályozáshoz, mélységhatároló nyomókerék a csoroszlyaszár mellett. A Köckerling ULTIMA 800 vetőgép külön szállitókocsival rendelkezik, a vonószerkezet a traktor lengő vonórúdra csatlakozik, melyre a magtartály és adagolószerkezet rá lett épitve, a szállitókocsihoz csatlakozik a csoroszlyakocsi.

Kverneland PW/RW

Új, “három az egyben” nagyteljesítményű eke

A Kverneland PW/RW " három az egyben” félig-függesztett eke egy teljesen új koncepción alapul, amely egy robosztus, szállítókocsis első eketagból és egy normál függesztett váltvaforgató ekéből áll. Ezen ekefelépítés szabadalommal védett. Ez az egyedülálló kialakítás maximális rugalmasságot biztosít a megfelelő gépkombináció kiválasztásában, illetve az adott talajtípushoz történő alkalmazkodásban. Néha előnyös lehet csak az első eketag használata, ha a talaj nagyon nedves, vagy nagyon kemény, vagy egyszerűen azért, mert csak akkora traktor áll rendelkezésre. Az erős mellső eketag optimális teljesítményt garantál, minden talajkörülmény között. Ebben az esetben előnyös lehet a hátsó függesztett eketag kisebb traktorral történő használata, a kisebb táblák, vagy a forgók kiszántására. A hátsó eketag néhány perc alatt leakasztható és készen áll a szántásra. Az eke visszaakasztása is ugyanilyen könnyedén elvégezhető. A választás szabadsága az Öné!

A Vario új dimenziója

A legendás 926-os Vario 1995-ös bemutatója óta a Vario család 900-as szériája egyet jelent az iránymutató fejlesztésekkel, és így a sorozat tagjai Európa legsikeresebb nagytraktorainak számítanak.

Manapság a gazdákat és a bérvállalkozókat egyaránt a növekvő táblaméretek, a hosszabbodó szállítási távolságok és az emelkedő költségek foglalkoztatják.

A Fendt mindezekre a kihívásokra az új 900-as Vario nagytraktor szé­riával válaszol. Az új Vario 900 nagy teljesítményű, időtakarékos és árorientált műsza­ki megoldást kínál szántóföldön és közúton egyaránt.

 

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap