• Amazone AD P Super vetőgép

  Amazone AD P Super vetőgép AD-P Super Egy professzionális kombinált vetőgép új dimenziója Nagyobb teljesítmény – fokozott gazdaságosság: • a 3 ha/óra feletti területteljesítmény révén 3 m munkaszélesség mellett• a…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

TUCANO - Egyéni, mint az Ön igényei.

Minden mezőgazdasági üzem más és más szerkezettel, méretekkel és előnyökkel rendelkezik, amelyek újra és újra egyedi kihívások elé állítanak. Bérvállalkozók, nagyüzemek és a gazdák igényei között gyakran hatalmas különbségek vannak. Mostantól mindezeket a különféle elvárásokat ezután egy gép is képes kielégíteni!

A TUCANO. Fedezze fel új megoldásait

A CLAAS rugalmasságban, sokoldalúságban újat alkotott, amely kifogástalanul kielégíti bármilyen üzemméret minden igényét. Biztosak vagyunk benne, hogy a TUCANO tökéletesen illik az Ön jövőjébe is.

A családtag. TUCANO

Példaképe a "nagy testvér". A TUCANO-ban a CLAAS a csúcskategória számos elismert fejlesztését hatékonyan alkalmazta és ezzel egy új kategóriát teremtett: egy prémiumkategóriát a középkategóriában. A TUCANO a LEXION-hoz hasonlóan megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az ergonómikus vezetőfülkébe többfunkciós kezelőkar került beépítésre. A logikusan egységesített és kibővített adapter kínálat - mint például a nagy teljesítményű VARIO vágóasztal - a kiváló APS- cséplőrendszer és számos egyedi megoldás tartozik hozzá. A betakarítás specialistájaként ismert CLAAS a TUCANO modellel egy csúcsterméket kínál a mezőgazdaság számára, amely gazdaságosságával, teljesítményével tökéletesen beillik a CLAAS család tagjai közé.

Kverneland CLC - Szántóföldi mély kultivátor

A Kverneland CLC mély kultivátort a talajfelszínen lévő szármaradványok bekeverésére és a talaj 5-40 cm-re történő megművelésére tervezték. Mivel a gép sekélyen- és mélyen is tud dolgozni, így a legtöbb talaj-munkagépet helyettesíteni tudja, ha az igények úgy kívánják.

A Kverneland CLC nehéz kultivátor az ideális munkagép, tarlóhántásra és magágykészítésre, a traktorok, kombájnok, szállítójárművek okozta taposási károk enyhítésére, vagy akár burgonya ültetés előtti közép mély lazításra is.
Hatalmas vázmagasság

A robusztus felépítés, a különlegesen hőkezelt kapákkal együtt nagy, 800 mm-es vázmagasságot eredményez, ezt kiegészítve a 270 mm-es kapaosztással, különlegesen jó átömlési keresztmetszetet garantál a gépnek, szármaradványos területen.

Az új New Holland T8-as traktorok első pillantásra is lenyűgöző 3450 mm-es tengelytávja a legnagyobb ebben a traktor kategóriában! A New Holland T8-as traktor teljes hossza mintegy 6369 mm. A traktor hosszabb tengelytávja nagyobb stabilitást jelent például nagy sebességű országúti szállításkor és nagyobb vonóerőt a szántóföldi nehéz talajmunkákhoz. Az új New Holland T8 traktorokban ugyanazok a 9 literes Cursor TIER 4A sorozatú erőforrások dolgoznak, mint az új TIER 4-es CX szériájú New Holland kombájnokban. Az új generációs erőforrásokkal szerelt T8-as traktorok nem csak, hogy teljesítik az életbe lépő környezetvédelmi szabályokat, de nagyságrendekkel gazdaságosabban üzemeltethetőek mint TIER 3-as elődjeik. Az új SCR technológia működésének lényege, hogy a fő üzemanyag tartály mellé telepítenek egy adalékanyag tartályt, amibe az AdBlue nevű vízbázisú speciális adalékanyagot kell tölteni. Ebből a tartályból a megfelelő vezérlő rendszer adagolja a szükséges mennyiséget a traktor kipufogó csatornájába, amit ezután a katalizátor vízre és nitrogénre bont le.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap