• Vogel Noot SuperDrill mechanikus vetőgép

  Vogel Noot SuperDrill mechanikus vetőgép A pneumatikus vetőgépek mellett, a Vogel Noot vetéstechnikai programjának tökéletes kiegészítői a Vogel Noot SuperDrill mechanikus vetőgépek. A Vogel Noot SuperDrill vetőgép megbízható működésének alapja…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

Fendt 700 Vario - külön kategória a középosztályban

1998-as bemutatása óta a Fendt Vario 700-as a legkeresettebb fokozatmentes hajtóművel ellátott traktorcsaláddá nőtte ki magát. Az alapgép teljesítményét a harmadik generációban még tovább növelték, és a gyártási sor egy új csúcsmodellel is bővült: a 718 Varióval kiegészülve az univerzális traktorszéria 130 és 180 LE közötti maximális teljesítménnyel áll az Ön rendelkezésére. Legyen szó közepes vagy nagyüzemről, esetleg bérszolgáltatásokról: a Vario 700 minden esetben megfelelő választás.

Fendt Vario 700 - a magas termelékenység az alacsony óránkénti üzemeltetési költségnél kezdődik

Napjainkban a modern mezőgazdasági üzem sikerét a termelési folyamat gazdasági optimalizálása döntően befolyásolja. A gépesítés ebből a szempontból kiemelkedő jelentőséggel bír. A Fendt Vario 700 univerzális, produktív és takarékos megoldást kínál minden feladathoz.

MASSEY FERGUSON MF 5400 traktorok - A fejlődés folytatódik...

A új MASSEY FERGUSON MF 5400-as traktorok az erőteljes, új, üzemanyag-takarékos motorral és a modern vonalvezetéssel igazán a mai időkre szabott traktorcsalád. Most – a számos opció egyikeként – teljesen gyári felszerelésű homlokrakodóval is rendelhető, és ideális megoldást jelent a vegyes tevékenységgel foglalkozó gazdálkodóknak. A MASSEY FERGUSON MF 5400-as bármelyik húsmarha- vagy tejtermelő gazdaságban tökéletes többcélú „igásló” – kezelése nagyon egyszerű és egyértelmű, a beszállás megkönnyítésével pedig a sokféle munka során egész nap könnyedén szállhat le és fel a vezető.

MF 5400 traktor - Kiemelkedően sokoldalú

A MASSEY FERGUSON MF 5400-as traktorok lelke az új, Tier III-as generációt képviselő dízelmotor, amely nagy nyomatékot és kis fogyasztást biztosít a motorfordulatszám széles tartományában. A MASSEY FERGUSON egyedülálló és végletekig hatékony teljesítményszabályozó rendszere maximális kimenő teljesítmény és hatékonyság elérését teszi lehetővé. Ezeknek a traktoroknak minden részletében megmutatkozik a minőség – legkifejezettebben az MASSEY FERGUSON elektronikus függesztőmű- vezérlésében, ami klasszikus példája a nagy pontosság és az egyszerű kezelhetőség kombinációjának.

LANDINI POWERFARM a korszerűség eszenciája

A LANDINI POWERFARM Fülke a traktor jellemzője, a tiszta és modern tervezés. Az új Perkins 1100 szériás motorok teljesítik az „Euro 2" és „TIER 2" káros anyagkibocsátási szabvány követelményeit, szívó és turbófeltöltéses 3 és 4 hengeres kivitelben kiváló fajlagos fogyasztást, alacsony zajszintet adnak, valamint nagy nyomatékot és nyomatéki rugalmasságot biztosítanak a POWERFARM traktorok - nak. A modulokból álló erőátvitel két változatban készül - mechanikus SPEED FOUR és elektrohidraulikus POWER SHUTTLE - és kiviteltől függően felszerelték Declutch Control gomb vezérelt kuplunggal, valamint Reverse Power Shuttle terhelés alatti irányváltóval. A POWER SHUTTLE erőátvitel magába foglal egy legújabb fejlesztésű elektrohidraulikus irányváltót és egy HI-LO hidraulikus nyomatékváltót (POWER FOUR + 20% sebesség­növelés), ez teszi a LANDINI POWERFARM traktort a technika remekévé a traktor kategóriájában. A LANDINI POWERFARM  traktor kivételes teljesítményét és alkalmazhatóságát növeli a „Total View" fülke kényelme. A kabin 4 pilléres kivitelű a jobb körkörös kiláthatóság érdekében, a légkondicionálót pedig a traktor fülke tetőbe építették. A hazánkba érkező kabinos LANDINI POWERFARM traktorok kivétel nélkül a Top változatú vezetőfülkével lettek felszerelve, oldalt a traktor fülkeoszlopnál elhelyezett kipufogóval. A magasságállítással és hidraulikus csillapítással rendelkező vezetőülés, valamint a lehajló ívű traktor motorháztető teljes kilátást biztosít a manőverezésnél. A traktorok öt motorváltozattal, öt különböző erő­átvitellel, valamint két fülketípussal készülnek a sokoldalúság, az optimális kényelem és a fokozott termelékenység érdekében.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap