• Vogel Noot SuperDrill mechanikus vetőgép

  Vogel Noot SuperDrill mechanikus vetőgép A pneumatikus vetőgépek mellett, a Vogel Noot vetéstechnikai programjának tökéletes kiegészítői a Vogel Noot SuperDrill mechanikus vetőgépek. A Vogel Noot SuperDrill vetőgép megbízható működésének alapja…

 • John Deere 6030 Prémium traktor

  John Deere 6030 Prémium traktor John Deere 6030 traktor a megbízható munkatárs A 6030 Prémium sorozatú traktorokat a szerteágazó igények kiszolgálására tervezték. Az előremutató intelligens motorvezérlés alacsonyabb fogyasztást és nagyobb…

A Lemken Karat kultivátor használatakor a két műveleti sorban nem keletkezik bakhát és a munkagép nem húz oldalra. Köszönhetően a Lemken kimagasló fejlesztéseinek a Lemken Karat kultivátoron tarló vagy talajműveléshez gyorsan cserélhetőek a kultivátor kapák. A Karat könnyű ennek ellenére stabil és könnyen fordul. Ez a Lemken kultivátor karbantartást nem igénylő, magas kioldó erejű terheléssel szemben védett elemekkel szerelt.  A kultivátor fix kapái és az egyengető tárcsák is nyírócsavaros biztosítással vannak ellátva.

TUCANO - Egyéni, mint az Ön igényei.

Minden mezőgazdasági üzem más és más szerkezettel, méretekkel és előnyökkel rendelkezik, amelyek újra és újra egyedi kihívások elé állítanak. Bérvállalkozók, nagyüzemek és a gazdák igényei között gyakran hatalmas különbségek vannak. Mostantól mindezeket a különféle elvárásokat ezután egy gép is képes kielégíteni!

A TUCANO. Fedezze fel új megoldásait

A CLAAS rugalmasságban, sokoldalúságban újat alkotott, amely kifogástalanul kielégíti bármilyen üzemméret minden igényét. Biztosak vagyunk benne, hogy a TUCANO tökéletesen illik az Ön jövőjébe is.

A családtag. TUCANO

Példaképe a "nagy testvér". A TUCANO-ban a CLAAS a csúcskategória számos elismert fejlesztését hatékonyan alkalmazta és ezzel egy új kategóriát teremtett: egy prémiumkategóriát a középkategóriában. A TUCANO a LEXION-hoz hasonlóan megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az ergonómikus vezetőfülkébe többfunkciós kezelőkar került beépítésre. A logikusan egységesített és kibővített adapter kínálat - mint például a nagy teljesítményű VARIO vágóasztal - a kiváló APS- cséplőrendszer és számos egyedi megoldás tartozik hozzá. A betakarítás specialistájaként ismert CLAAS a TUCANO modellel egy csúcsterméket kínál a mezőgazdaság számára, amely gazdaságosságával, teljesítményével tökéletesen beillik a CLAAS család tagjai közé.

Kverneland PN/RN

Váltvaforgató eke, gerendely melletti farkerékkel és mechanikus fogásszélesség állítással

Robosztus, félig-függesztett váltvaforgató eke, gerendely melletti mélységhatároló – és szállító kerékkel és mechanikus fogásszélesség állítással 35-40-45 és 50 cm között (14”-16”-18”-20”).
Az eke “gerincét” a 120x200 mm-es (a 8 fejes ekénél 200x200 mm-es) hőkezelt zártszelvény adja. A Kverneland speciális hőkezelési technológiája biztosítja a megfelelő szívósságot minden egyes részegységnek és alkatrésznek, hogy az eke kiválóan helyt álljon a legmostohább körülmények között is.

Robosztus felépítés

A Kverneland PN/RN ekék képezik az alapját az összes Kverneland félig-függesztett váltvaforgató ekének. Fokozatos fogásszélesség állítás és a mechanikus kormányzású gerendely melletti farkerék, a legjobb választássá teszi azon gazdálkodók részére, akik költséghatékony, megbízható ekét keresnek. A PN ekék laprugós ekefejbiztosítással szereltek köves talajokon történő szántásra, míg az RN típusok nyírócsavaros biztosításúak.

 • «
 •  Első 
 •  Előző 
 •  Következő 
 •  Utolsó 
 • »
Útkövető: Címlap